Ordonanta controversata din domeniul fiscalitatii anuntata in urma cu doua zile de ministrul Eugen Teodorovici ar urma sa intre azi pe masa Guvernului. Potrivit ministrului Muncii, ea va figura pe ordinea de zi suplimentara, scrie Digi24.

La sedinta de guvern care incepe la ora 15:00 ar urma sa participe si presedintele Klaus Iohannis.

Guvernul Dancila ne-a obisnuit ca pe ordinea de zi suplimentara a sedintei de guvern sa fie proiectele de lege cele mai importante, motiv pentru care, indiferent de comunicarea dintre Palatul Cotroceni si Palatul Victoria, presedintele Klaus Iohannis nu prea avea cum sa afle care sunt proiectele importante, pentru ca acestea puteau fi introduse pe ordinea suplimentara chiar cu o ora inainte.

Ministrul muncii, Marius Budai, spune acum ca aceasta ordonanta care aduce noi reglementari in domeniul fiscal va fi introdusa pe ordinea suplimentara. Ministrii pot sa faca acest lucru chiar in timpul sedintei de guvern.

Cu toate acestea, este nevoie de un aviz al Consiliului Economic si Social, un aviz consultativ, e adevarat, dar obligatoriu. O sedinta a celor care fac parte din acest Consiliu incepe la ora 13:00 si ramane de vazut daca vor lua in discutie acest proiect de act normativ.

Totusi, si cei de la Ministerul Finantelor, si sindicalistii cerusera un ragaz tocmai pentru a putea face si alte modificari pe aceasta ordonanta, ar trebui operate „mici reglari” si nu se stie daca au reusit sa le faca pana astazi.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri