Partidul Social Democrat si-a manifestat de multe ori frustrarea si nervii pe “multinationalele rele”, care “fura banii romanilor si-i scot din tara”, insa nu ezita sa plateasca unei multinationale, Facebook, sume mari de bani pentru campanii sponsorizate. Acestea folosesc insa date false, franturi de adevaruri si chiar imagini care NU au nicio legatura cu realitatea.

PSD a lansat o ampla campanie de promovare in toate mediile – strazile si orasele tarii sunt intesate de bannere populiste (care incalca legea, avand pe fundal drapelul national, lucru interzis expres de legislatia electorala). Online-ul a devenit un teren de bataie, atat prin asa-zisii “postaci de partid”, dar si prin campanii de advertising.

Partidul condus de Liviu Dragnea se lauda cu DUBLAREA salariilor medicilor, cu cresterea suprafetelor irigate si dezvoltarea agriculturii, cu cresterea pensiilor sau investitiile masive in sanatate. Bineinteles, PSD nu spune nimic despre inflatie, devalorizarea leului in fata euro, deficitul bugetar din ce in ce mai mare, dezastrul din spitale, educatie si infrastructura, sau faptul ca a indatorat Romania pentru inca o generatie.

Mai mult, PSD foloseste, dupa cum puteti vedea in galeria foto de mai sus, fotografii care NU sunt realizate la noi in tara, ci sunt preluate din spitale din Israel si Germania, sisteme de irigatii din Canada. Mai mult, Partidul Social Democrat se pare ca nu a gasit niciun cuplu de pensionari care sa arate “asa cum trebuie”, asa ca a preluat un cuplu de pensionari…americani.

Sursa foto - https://www.facebook.com/cmandici

Liviu Dragnea anunta...
Citeste si: Dragnea promite incheierea programului "In fiecare comuna o ambulanta"


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
UDMR rupe protocolul cu PSD-ALDE