PSD trebuie sa aiba un candidat propriu la alegerile prezidentiale, a declarat luni presedintele executiv al partidului, Eugen Teodorovici. ''Asta este punctul meu de vedere, este un partid mare, este un partid care de 15 ani nu a mai dat un presedinte al Romaniei si ar trebui justificat foarte bine daca ar fi o alta propunere, nu din PSD", a spus Eugen Teodorovici.

"Dar in mod normal toti din PSD doresc ca PSD sa aiba un candidat propriu la prezidentiale'', a afirmat Eugen Teodorovici, intrebat, dupa sedinta coalitiei de guvernare, daca pentru PSD este mai bine un candidat la prezidentiale propriu sau din afara, potrivit Agerpres.

El a spus ca sunt analize sociologice si va fi un vot intr-un congres al partidului. "Daca se decide astfel (un candidat al coalitiei - n.r.), el va avea sustinerea intregii coalitii. Am spus ca principiu", a adaugat acesta.

Intrebat daca el ar fi mai bun in calitate de candidat la alegerile prezidentiale decat Calin Popescu-Tariceanu, Eugen Teodorovici a spus: "Nu se discuta cine ar fi mai bun, este o analiza, doamna premier a spus ca se fac analize sociologice, se va tine cont de ele, va fi un vot politic in cadrul congresului si punct".

Citeste si:
Teodorovici si Fifor s-au retras din cursa pentru Cotroceni
Dupa Eugen Teodorovici, si...

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Dancila reproseza PSD ca a fost lasata singura cu tragedia din Caracal