Marius Ghincea a fost investit in functia de prefect al Capitalei

Marius Ghincea a fost investit, joi, in functia de prefect al municipiului Bucuresti in cadrul unei ceremonii desfasurate la sediul Ministerului Afacerilor Interne.

"Aveti in fata un om care stie sa isi asume deciziile legale, considerandu-ma un profesionist si aceasta chiar daca in ultima perioada s-a instalat in randul functionarilor publici frica de a-si asuma responsabilitati. (...) Nu sunt atins de aceasta tema. Faptul ca am avut curajul de a actiona o spune si cariera mea de pana acum. Sunt adeptul ideii ca faptele vorbesc de la sine si acest lucru se va observa pe parcursul activitatii pe care o voi desfasura in cadrul institutiei prefectului municipiului Bucuresti", a spus Marius Ghincea.

Cristian Marius Ghincea a fost numit in functia de prefect al municipiului Bucuresti in urma unei decizii luate in cadrul sedintei de guvern.Ghincea este apropiat al primarului Gabriela Firea, care ar dori sa elimine astfel o sursa de blocaj in activitatea primariei, fostul prefect contestand in instanta mai multe proiecte, de la infiintarea companiilor municipale la achizitia de terenuri din Parcul Verdi.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri