Constructia primei faze a proiectului a fost finalizata in vara anului 2014, urmata de faza a doua in aceeasi perioada in 2015, si au insumat 84 de apartamente si respectiv 161 de apartamente. A treia faza insa va fi si cea mai importanta, in contextul in care va cuprinde aproximativ 250 de locuinte in cadrul a doua blocuri de pana la 10 etaje, dintre care 48 de tip studio, 138 apartamente cu doua camere si 64 de apartamente cu trei camere.

Apartamentele se incadreaza in conditiile acordarii facilitatii de TVA 5%, iar dezvoltatorul Gran Via Real Estate accepta ca modalitati de plata: fonduri proprii si credit bancar, inclusiv programul Prima Casa. Termenul de finalizare este primavara anului 2019.

Reprezentantii Gran Via Real Estate declara ca un numar de 39 de apartamente din cadrul celei de-a treia faze a proiectului Timisoara58 Apartaments au fost deja vandute. Pretul de pornire pentru un apartament in cadrul proiectului este 44.000 euro + TVA. Agentul exclusiv de vanzare al proiectului este compania de consultanta imobiliara Imoteca.

Potrivit informatiilor din presa investitia Gran Via Real Estate aferenta primelor doua faze s-a ridicat la aproximativ 14 milioane de euro (5 milioane de euro si respectiv 9 milioane de euro). Surse apropiate proiectului au declarat ca pentru a treia faza investitia va insuma 12 milioane de euro. Per ansamblu, complexul Timisoara58 Apartaments va dispune de un numar total de aproape 500 de apartamente, dupa finalizarea si acestei faze de constructie.

Sursa foto: Gran Via Real Estate