Dancila il face mincinos pe Ponta: Este un om duplicitar!

Premierul Viorica Dancila a reactionat, luni, dupa ce liderul ProRomania, Victor Ponta, a anuntat ca aceasta i-a cerut sprijinul pentru ramanerea la guvernare.

"Stilul acesta mincinos si duplicitar al domnului Victor Ponta este unul dintre motivele pentru care nu am mai dorit sa colaboram, pana la urma", a scris prim-ministrul pe contul sau de Facebook.

Dancila mai scrie ca Ponta are o dorinta permanenta "de a iesi in fata prin orice mijloace", fiind un om incapabil sa construiasca.

"Neseriozitatea sa, dorinta permanenta de a iesi in fata prin orice mijloace, inclusiv prin neadevaruri nu fac casa buna cu PSD. Este un om incapabil sa construiasca si stie doar sa distruga. Crin Antonescu a spus foarte clar motivul pentru care Ponta a distrus USL: este un om care are tot timpul o agenda ascunsa, croita nu pe interesele tarii, ci pe interese personale", se mai arata in postarea din mediul online.

De asemenea, Dancila a precizat ca ea nu face "trocuri politice", ci prefera deciziile laute in forurile partidului.

"Eu nu fac astfel de trocuri politice 'intri tu si il dam pe celalalt afara'. Nu asta inseamna politica pentru mine. Daca domnia sa a facut astfel de tranzactii tot timpul (inclusiv cu Traian Basescu), fara consultarea colegilor de partid, care aveau ca scop sa-si asigure scaunul, eu prefer deciziile luate in forurile partidului. Colegii mei si-au exprimat ferm in CEX opinia fata de o alianta cu Pro Romania, si ei il cunosc foarte bine pe Victor Ponta", conchide premierul.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri