Viorica Dancila, prim-ministru si presedinte al Partidului Social Democrat, a fost desemnata, sambata, candidat al PSD pentru alegerile prezidentiale. Decizia a fost luata in cadrul Congresului extraordinar al Partidului Social Democrat.

Cei prezenti au votat in unanimitate pentru pentru desemnarea Vioricai Dancila, votul fiind exprimat prin ridicarea mainii, scrie Agerpres. Congresul extraordinar al Partidului Social Democrat pentru desemnarea candidatului pentru alegerile prezidentiale a avut loc sambata, la Palatul Parlamentului.

Anterior, Comitetul Executiv National al PSD a propus-o pe Viorica Dancila, prim-ministru si presedinte al Partidului Social Democrat, drept candidat al partidului la scrutinul prezidential din toamna acestui an.

Pe 23 iulie, dupa reuniunile de conducere ale partidului in care a fost validata candidat al PSD, liderul social-democratilor, Viorica Dancila, a declarat ca decizia Biroului Permanent National si a Comitetului Executiv National de a o desemna candidat la prezidentiale o onoreaza si o responsabilizeaza, mentionand ca stie ca nu va fi o lupta usoara, pentru ca partidul pleaca dintr-o situatie dificila.

Citeste si:
Festin de felicitari pe pagina lui Dancila
Festin de felicitari pe...

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Dan Barna si-a depus candidatura. Atac la Klaus Iohannis