Candidatul independent Mircea Diaconu si-a depus, sambata, candidatura la alegerile prezidentiale, el afirmand la sediul Biroului Electoral Central ca apelul sau catre "cei care mai cred in romanism" este de refacere a sperantei, a increderii "in noi si viitorul nostru", noteaza Agerpres.

"Apelul meu este sa incercam pe cat posibil sa refacem speranta, increderea in noi si viitorul nostru, cei care mai cred in romanism, oriunde s-ar afla. Din fericire, avem o sansa, ultima, depinde cati vom fi", a afirmat Diaconu la sediul BEC.

El a explicat este sustinut de ALDE si Pro Romania prin alianta electorala "Un om", ai carei copresedinti sunt Norica Nicolai si Sorin Cimpeanu.

"Lasati orice argument din sfera guvernarii. (...) Presedintele are cu totul alt culoar. (...) Pana acum, presedintii au fost eminamente politici si partizani, franand o buna guvernare si administrare a tarii", a adaugat el, intrebat de ce nu au venit sa il sustina liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, si cel al Pro Romania, Victor Ponta.

Duminica este ultima zi in care candidatii la alegerile prezidentiale din noiembrie isi pot depune candidatura la Biroul Electoral Central.

Sursa foto: Facebook Mircea Diaconu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri