Liderul USR, Dan Barna, candidatul Aliantei USR-PLUS la Presedintie, a declarat ca a votat pentru schimbare si ca este foarte optimist privind rezultatul.

"Am votat astazi pentru schimbare, pentru o Romanie care incepe sa faca schimbarile de acum, nu de peste cinci ani, nu de peste zece ani. Am votat la finalul unui proces in care zic eu ca au inteles care e miza acestor alegeri, ca intr-adevar generatia de dupa 1989 se implica. Este un vot pentru viitor, un vot in care am foarte mare incredere. (...) Sunt foarte optimist de rezultat", a declarat duminica, la iesirea de la urne, Dan Barna, conform Agerpres.ro.

Dan Barna a adresat un indemn ca romanii sa mearga la vot.

"E foarte simplu: luati-va prietenii, colegii, familia, pe toti cei dragi, pe toti cei apropiati si mergeti la vot", a spus Dan Barna.

Acesta a venit la vot cu familia sa - sotia, parintii si fratii sai - dar si cu colegii din USR si PLUS Sibiu.

Sursa foto: Agerpress foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri