Primarul general Gabriela Firea, recunoscuta pentru faptul ca a contribuit la falimentul Bucurestiului si a infiintat peste 20 de firme ilegale, a marturisit duminica seara, la Romania TV, ca Romania este tara din care a vrut sa plece „oriunde in Europa sau in Statele Unite”, pe vremea cand era la scoala, in Bacau, insa la Bucuresti s-a casatorit si a devenit mama, astfel ca a hotarat sa ramana, iar de atunci nu a regretat decizia, potrivit Mediafax.

Gabriela Firea a fost intrebata, duminica, ce inseamna pentru ea Romania, iar primarul general a marturisit ca Romania este tara din care a vrut sa plece.

„O tara din care am vrut sa plec cand am venit de la Bacau in Bucuresti la studii, la facultate. Am vrut sa plec dupa facultate oriunde in Europa sau in Statele Unite, dar m-am indragostit de Bucuresti, de bucuresteni, m-am casatorit, l-am avut pe Tudor. La 23 de ani deja eram mama si nu am mai putut pleca din acest oras superb care, intr-adevar are si multe probleme de dezvoltare, pe care incercam sa le rezolvam in fiecare zi si imi doresc un Bucuresti modernizat (...) Sunt un roman care nu si-a putut parasi tara pentru un trai mai bun. Probabil ca in alta tara as fi avut mai multi bani, dar banii pentru mine nu sunt pe primul loc. Am decis sa raman in tara si nu imi pare deloc rau. Sunt indragostita de tara mea, de orasul meu, de romani, chiar si de cei care ma critica”, a spus Firea.

De altfel, vineri, Gabriela Firea a criticat declaratiile lui Nicolae Badalau referitoare la romanii din Diaspora, afirmand ca mama si fratele ei au muncit in strainatate pentru un trai mai bun.

Citeste si:
Cati bani inghite ziarul de propaganda al Gabrielei Firea
Cati bani inghite ziarul de...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Gabriela Firea, la jumatatea mandatului, aproape zero rezultate