Dan Barna, acuzat de mai mulți lideri ai USR de "epurări"

O scrisoare deschisă semnată de mai multi lideri USR acuză conducerea partidului și echipa președintelui Dan Barna de „politica pumnului în gură”, după ce Biroul Național l-a suspendat pe președintele organizației USR Sector 4, Marius Gheorghe, chiar în timpul alegerilor pentru condecerea filialei.

Scrisoarea a fost publicată pe pagina de Facebook a europarlamentarului USR, Nicu Ștefănuță, vicepreședinte USR.

„În ultimele zile mai multe voci importante din societatea civilă cer public conducerii USR să înceteze excluderile și suspendările pe delicte de opinie. Cu toate acestea, în ședința din 17 iunie condusă de Dan Barna, Biroul Național l-a suspendat pe Președintele organizației USR Sector 4 cu o zi înainte de alegerile din filiala unde era și candidat. Este o situație pe care mulți colegi și foști colegi au reclamat-o intern de mai multă vreme, iar cei ce dețin majoritatea în conducerea partidului ignoră cu bună știință semnalele ce vin de la „firul ierbii”. Mai mult decât atât, prin susținătorii lor, creează contexte care să motiveze acțiunile abuzive de excludere sau suspendare a membrilor incomozi, catalogați ca „elemente”, „sabotori” sau „tineri zgomotoși”.”, se arată în scrisoare.

Semnatarii scrisorii susțin că de la începutul anului conducerea partidului, controlată de aripa Dan Barna, a suspendat sau exclus 35 de membri.

Citeste articolul integral pe Digi24.

Citeste si:
Dan Barna: USR nu va participa la votul pentru moțiunea de cenzură
Dan Barna: USR nu va...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri