Eugen Teodorovici își anunță candidatura la șefia PSD

Fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici i-a criticat, la Interviurile Digi24.ro pe cei care se dezic de Liviu Drangea și a precizat că dacă va fi președintele PSD își va asuma istoria partidului „cu bune și cu rele”.

Teodorovici a spus despre actuala conducere interimară, alcătuită din cuplul Ciolacu-Stănescu, că erau apropiați de Liviu Dragnea.

„Toți au fost oarecum aproape de Liviu Dragnea, doar că eu nu m-am dezis de istoria partidului. Am avut o relație nu tocmai plăcută cu Liviu Dragnea. Astăzi se dezic cei pe care i-a pus în funcție. Paul Stanescu sau Marcel Ciolacu unde erau? Când spunea Dragnea „culcat”, erau sub mochetă. Eu sunt unul dintre cei care nu au fost la masă cu Liviu Dragnea, nu am dat la vâsle, nu am turnat în pahare, nu mă poate acuza nimeni din partid, nu pot fi pus într-o tabăra sau alta”, a declarat Eugen Teodorovici.

Fostul ministru al Finanțelor a dat de înțeles că va candida pentru șefia partidului. Teodorovici spune că are ca obiectiv câștigarea alegerilor parlamentare cu un scor de 40% și intrarea la guvernare a social democraților.

„Este o decizie pe care toți colegii din partid o cunosc, o simt deja și o așteaptă, sper. Dacă îmi asum o astfel de candidatură este și o asumare a istoriei PSD, cu bune și cu rele, să nu uităm de NATO, de Uniunea Europeană. Ce vreau eu de la PSD, vreau să pot să îi redau partidului ceea ce merită, onoarea. Simpatizanții, membrii de partid să aibă curajul și onoarea de a afirma public: da, mă mândresc cu asta”, a spus Teodorovici.

Citeste si:
Șeful PSD: Depunem moțiune și 100% trece
Șeful PSD: Depunem moțiune și...

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Citește și
PSD spune că „românii devin ciumații Europei” și acuză Guvernul PNL
Setari Cookie-uri