Liviu Dragnea, care vineri se va prezenta la DNA pentru a fi audiat în dosarul Tel Drum, a decis să acorde un interviu-fluviu postului tv Realitatea Plus, interviu realizat de fosta sa consilieră, Anca Alexandrescu, și care va fi difuzat pe parcursul a mai multor zile, anunțând că va face „dezvăluiri” despre personaje politice. De menționat că acest interviu, primul dat de fostul președinte al PSD în 13 luni, apare într-o perioadă în care foștii săi susținători din PSD au declanșat un război împotriva conducerii interimare a partidului, respectiv a tandemului Ciolacu-Stănescu, scrie Digi24.

UPDATE 20:56! Administrația Națională a Penitenciarelor a demarat un control la Penitenciarul Rahova, pentru a vedea în ce condiții a dat Liviu Dragnea interviul apărut joi în presă.

”În contextul dezbaterilor publice care vizează modalitatea de acordare a unei comunicări online la nivelul unei unități penitenciare subordonate, Administrația Națională a Penitenciarelor a solicitat administrației locului de deținere documentarul în baza căruia a fost aprobată exercitarea dreptului. Demersul vizează verificarea aspectelor de legalitate, prin raportare la prevederile actelor normative care reglementează acordarea dreptului la comunicări online”, se arată într-un comunicat al ANP.

Dragnea a declarat că este bine, la Rahova, la garaj, unde muncește zilnic: „Uite, sunt pe la garaj la Rahova, mai o sudură, mai o reparație. Sunt bine, m-am tăiat la o mână, m-am reparat”, a precizat el.

Fostul președinte al PSD a ținut să acuze forța politică reprezentată de Klaus Iohannis și PNL că „a mers în toate campaniile și când a câștigat, a câștigat pe un mesaj anti - cineva” și că încearcă să facă același lucru și acum.

E greu să meargă cu mesaj anti PSD, pentru că nu mai e perceput ca un partid de forță din mai multe motive. În plus, din moment ce au reușit să mă demonizeze și să ajungă la un scor care să le dea posibilitatea să guverneze, de ce să nu mai încerce încă o dată, și anume să construiască anti-mine.

Liviu Dragnea

Vezi și: Eugen Teodorovici își anunță candidatura la șefia PSD

Acesta a afirmat că nu a fost „lăsat în pace”, dar că ”asta nu înseamnă că a fost îngenunchiat”.

Pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea a făcut mai multe încercări de a ieşi din penitenciar, prin introducerea în instanţe a doi căi extraordinare de atac, însă cererile sale au fost respinse.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri