Libanezul Mohammad Murad si-a anunțat candidatura la Primăria Constanța: Nu am nevoie de bani, nimeni nu îmi poate oferi nimic care să mă corupă

Omul de afaceri de origine libaneză Mohammad Murad și-a anunțat candidatura la Primăria Constanța. El a precizat că nu va bate la ușa niciunui partid ca să fie pus pe liste de candidați. Mai mult, Murad afirmă că anumiți lideri politici i-ar fi cerut să se dea la o parte.

„A venit momentul să mă apuc de proiecte mai importante, de asta m-am îmbrăcat jumătate de muncitor de șantier, și jumătate de doctor. E ultima zi de șantier pentru mine, a venit momentul să mă apuc de proiecte mai importante. Mă retrag să fiu în slujba oamenilor din Constanța”, a spus Murad în cadrul unui eveniment privat (vezi video jos).

Murad a mai afirmat că nu are nevoie de bani şi nimeni nu îl poate corupe şi că doreşte să aducă starea de normalitate în oraș, scrie G4Media.

“Constanţa va arăta ca acest loc. Provin dintre oameni şi înţeleg. La mine nu există birou, biroul este şantierul, biroul este spitalul, este bătrânul care are nevoie să-l asculţi şi îi voi asculta pe toţi. Întotdeauna avem ce învăţa de la cei în vârstă. Voi lupta şi voi fi cel mai mare luptător împotriva sărăciei.

Te poate interesa și: Coronavirusul obligă la valorificarea turismului intern. Mohammad Murad: E necesar să rămână cât mai mulți bani în România

Citeste si:
Mohammad Murad candidează la Constanța, familia Murad își cumpără...
Mohammad Murad candidează la...
Citeste si:
15 remedii simple pentru durerile de urechi
15 remedii simple pentru...

Nu am nevoie de bani, nimeni nu îmi poate oferi nimic care să mă corupă pe mine. Durerea mea este să aducem totul la o normalitate. Aşa cum spunea domnul preşedinte Iohannis o să mergem să aducem lumea la normalitate”, a explicat Mohammad Murad.

Recent, omul de afaceri și-a lansat și un hotel, eveniment la care a participat și premierul României, Ludovic Orban.

„Nu voi fi adversar pentru niciun partid polic. Dar în viață când ai un eșec, trebuie să îl asumi. Din păcate actuala clasă politică are un eșec în administrarea Constanței (….). Nu vă ascund că mulți politiceni mi-au cerut să mă dau la o parte”, a afirmat Murad.

Omul de afaceri spune că săptămâna viitoare își va lansa oficial candidatura, precum și programul de guvernare a municipiului Constanța.

Citeste si:
Un cerșetor din Constanța se laudă că face 1.200 de lei pe zi (VIDEO)
Un cerșetor din Constanța se...

Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri