Omul de afaceri de origine libaneză Mohammad Murad și-a anunțat candidatura la Primăria Constanța. El a precizat că nu va bate la ușa niciunui partid ca să fie pus pe liste de candidați. Mai mult, Murad afirmă că anumiți lideri politici i-ar fi cerut să se dea la o parte.

„A venit momentul să mă apuc de proiecte mai importante, de asta m-am îmbrăcat jumătate de muncitor de șantier, și jumătate de doctor. E ultima zi de șantier pentru mine, a venit momentul să mă apuc de proiecte mai importante. Mă retrag să fiu în slujba oamenilor din Constanța”, a spus Murad în cadrul unui eveniment privat (vezi video jos).

Murad a mai afirmat că nu are nevoie de bani şi nimeni nu îl poate corupe şi că doreşte să aducă starea de normalitate în oraș, scrie G4Media.

“Constanţa va arăta ca acest loc. Provin dintre oameni şi înţeleg. La mine nu există birou, biroul este şantierul, biroul este spitalul, este bătrânul care are nevoie să-l asculţi şi îi voi asculta pe toţi. Întotdeauna avem ce învăţa de la cei în vârstă. Voi lupta şi voi fi cel mai mare luptător împotriva sărăciei.

Te poate interesa și: Coronavirusul obligă la valorificarea turismului intern. Mohammad Murad: E necesar să rămână cât mai mulți bani în România

Nu am nevoie de bani, nimeni nu îmi poate oferi nimic care să mă corupă pe mine. Durerea mea este să aducem totul la o normalitate. Aşa cum spunea domnul preşedinte Iohannis o să mergem să aducem lumea la normalitate”, a explicat Mohammad Murad.

Recent, omul de afaceri și-a lansat și un hotel, eveniment la care a participat și premierul României, Ludovic Orban.

„Nu voi fi adversar pentru niciun partid polic. Dar în viață când ai un eșec, trebuie să îl asumi. Din păcate actuala clasă politică are un eșec în administrarea Constanței (….). Nu vă ascund că mulți politiceni mi-au cerut să mă dau la o parte”, a afirmat Murad.

Omul de afaceri spune că săptămâna viitoare își va lansa oficial candidatura, precum și programul de guvernare a municipiului Constanța.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri