Dacian Cioloș a declarat că pe listele USR PLUS pentru parlamentare nu sunt puși candidați cu mâna de președintele de partid, comentând acuzele senatoarei Florina Presadă, dezamăgită de modul în care se face selecția în cadrul alianței, scrie G4Media.

”Candidații la parlamentare nu sunt puși cu mâna de președintele unui partid. Fuziunea va avea efect când aceasta va fi recunoscută la tribunal, iar asta va dura luni de zile. Până atunci, fiecare partid trebuie să-și selecteze candidații pe baza propriului statut. Nu toți sunt mulțumiți de procedura de selecție. E prima dată pentru noi când participăm la parlamentare. Ceea ce e bine e faptul că acest proces de selecție e unul deschis, public. La noi candidații chiar în procedura internă de selecție își fac campanie pe social media, își exprimă nemulțumirile. La selecție nu pot trece toți. Membri votează. La PLUS nu se întâmplă lucrul ăsta (să fie impuși candidați de la centru, n.red.) și nu cred că se întâmplă asta nici la USR, ca președintele să îi pună cu mâna. Vlad Voiculescu nu face asta. Cei care nu vor fi aleși sigur că vor fi nemulțumiți”, a explicat Dacian Cioloș.

Guvernarea PNL-USR PLUS

De asemenea, Dacian Cioloș, liderul PLUS, a declarat că vede o guvernare PNL-USR PLUS după alegerile parlamentare de la începutul lunii decembrie.

„Dau cele mai mari șanse unui guvern PNL-USR PLUS după alegeri”, a declarat Cioloș.

Liderul PLUS a mai vorbit și despre situația pandemiei în România, pe care o consideră îngrijorătoare, dar care putea fi prevăzută.

Sursa foto: Agerpres FOTO

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri