Ludovic Orban despre viitoarele alegeri: „PSD rămâne în continuare un pericol”

Ludovic Orban a declarat că PNL vrea să câștige alegerile parlamentare din 6 decembrie și că acestea nu vor reprezenta un risc de răspândire a COVID-19 dacă se vor respecta măsurile de prevenție.

Ludovic Orban a vorbit despre țintele pe care și le-a propus Partidul Național Liberal pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Obiectivul nostru este câștigarea alegerilor. După cum am văzut la alegerile locale, PSD rămâne în continuare un pericol. Mobilizarea noastră va fi exemplară, vom face o campanie intensă în care vom prezenta proiectele noastre și vom convinge românii că opțiunea corectă pentru dezvoltarea României e PNL.

Ludovic Orban

De asemenea, prim-ministrul României a declarat faptul că derularea campaniei electorale și a alegerilor parlamentare nu va reprezenta un risc, dar doar dacă sunt respectate măsurile de luptă împotriva COVID-19.

Citeste si:
Iohannis participă la lansarea Planului Național de Redresare și...
Președintele Iohannis...

Din punctul meu de vedere, delurarea campaniei și a votului în conformitate cu regulile aplicate și la alegerile locale nu reprezintă un risc mare. Dacă se vor respecta regulile de protecție sanitară, nu vom vedea un număr mai mare de cazuri.

Ludovic Orban

Acesta a mai declarat că va candida la alegerile parlamentare în București. De asemenea, a mai spus că și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și-a exprimat intenția de a candida în Vaslui.

Citeste si:
Rusia susține că a alungat o navă americană din apele rusești
Rusia susține că a alungat o...
Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri