Klaus Iohannis: A început să se vadă efectul noilor măsuri luate

Preşedintele Klaus Iohannis le-a solicitat prefecţilor, fermitate în aplicarea măsurilor restrictive impuse de pandemia de COVID-19, scrie Agerpres.

„Aştept de la dumneavoastră, de la toţi, fermitate, claritate, implicare totală şi o bună comunicare publică. Comunicaţi măsurile, comunicaţi ce se întâmplă, însă să nu deveniţi sursă de ştiri panicarde. Ar fi o eroare fundamentală", a spus Iohannis la videoconferinţa cu prefecţii.

El a subliniat că noile măsuri luate în plan naţional sunt bine gândite, corecte şi se aşteaptă la rezultate peste două, maximum trei săptămâni.

„Au fost rezultate încurajatoare după primul set de măsuri luate de Guvern. Acum s-a impus al doilea set pentru că numărul bolnavilor cu cazuri grele a crescut prea mult”, a declarat Iohannis.

Vezi aici câte cazuri au fost azi.

Citeste si:
Klaus Iohannis: Mă bucur să văd că se schimbă atitudinea față de...
Klaus Iohannis: Mă bucur să...

Şeful statului are o videoconferinţă cu prefecţii pe tema gestionării epidemiei de COVID-19, alături de prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri