Synygy, una dintre cele mai importante companii internationale care ofera solutii pentru managementul performantei in vanzari si una dintre firmele cu cele mai rapide cresteri din SUA, si-a relocat anul acesta birourile din Iasi, in ansamblul Palas.
Sediul actual al companiei, amplasat in proiectul United Business Center din ansamblul Palas Iasi, are o suprafata totala de peste 1.300 mp.

Mutarea a avut loc la inceputul lunii august a acestui an, iar designul noului spatiu fost conceput chiar de catre Mark Stiffler, presedinte si CEO al Synygy. “Farmecul acestui business center ultramodern consta, pe de o parte, in faptul ca este cel mai mare proiect de acest gen din Iasi, si pe de alta parte, in situarea lui in centrul istoric al orasului”, spune acesta.

“Cand am luat decizia de a ne muta intr-un alt sediu, am dorit sa le oferim angajatilor oportunitatea de a lucra intr-un birou nou, cu un design contemporan, aerisit, si cu mobilier special conceput pentru a evita aglomerarea de cabluri si fire”, spun oficialii Synygy.

Zonele de lucru sunt deschise si au vedere spre Palatului Culturii si a ansamblului Palas. Spatiul a permis amenajarea a 13 sali de conferinte, o sala de recreere cu diferite jocuri si una de mese. Salile de conferinta sunt dotate cu echipament pentru video-conferinte si sunt de dimensiuni diferite, astfel incat sa poata acomoda un numar de persoane ce variaza de la “meeting la meeting”.

Sala de mese are o suprafata de 150 mp si 100 de locuri. Aceasta se poate transforma intr-o sala de sedinte de 160 de persoane potrivita pentru meeting-urile globale sau evenimentele organizate la nivelul biroului din Iasi. Tot in sala de mese exista o zona de canapele (Lounge Area), unde angajatii se pot relaxa sau pot incepe dimineata la o cafea.

Unii angajati prefera sa ia masa in food court-ul Palas Mall sau la restaurantele apropiate, dar altii isi iau pauza de pranz in sala de mese, beneficiind de o bucatarie complet echipata.

In prezent compania are 100 de angajati in sediul din Iasi. “Ne-am propus sa ne extindem echipa pana la 150 de persoane in urmatoarele 6 luni si avem resursele necesare pentru aceasta crestere”, spun oficialii companiei.

Momentan, compania are in jur de 50 de locuri de parcare rezervate in parcarea subterana a ansamblului Palas, iar lista continua sa creasca pe masura ce echipa se mareste.

Synygy furnizeaza o platforma de afaceri pentru managementul performantei in vanzari (Sales Performance Management, SPM), care ofera tehnologia necesara, bune practici din industrie si procesul continuu de imbunatatire a acestora, in scopul optimizarii managementului veniturilor salariale din vanzari si a proceselor SPM adiacente. Compania a fost infiintata in 1991, iar acum are operatiuni in SUA, Europa si Asia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri