Cum merg rezervarile in proiectul in care garsoniera are 1,5 camere

7% din locuintele din prima faza, cu 75 de apartamente, a proiectului rezidential Adora Urban Village in circa 2 luni de la lansarea pe piata a proiectului.

Adora Urban Village este un complex cu 12 blocuri situat in sud-vestul Bucurestiului, care va avea in total 548 de apartamente. Tagor impreuna cu Patron Capital investesc in total 34 de milioane de euro in acest complex din care primele doua blocuri, cu un total de 75 de apartamente, vor fi date in folosinta in martie 2013. Adora Urban Village este in Cartierul Independentei, un cartier nou, in dezvoltare langa Soseaua Alexandriei.

Dezvoltatorul a lansat prin acest proiect un nou concept pe piata rezidentiala, o mini-camera. Practic, locuintele sunt proiectate in asa fel incat ramane un spatiu suplimentar, care poate fi amenajat ulterior ca o mica camera.

Adora Urban Village este primul dintr-o serie de proiecte de locuinte ale Tagor, care vor aduce in Romania investitii in valoare de pana la 250 de milioane de euro, la finalizare. Compania Tagor este detinuta si condusa de Ofer Lieberson, care si-a inceput activitatea in Romania in 2004.

Tagor este partenerul operational in Romania in cadrul parteneriatului cu Patron Capital, un fond de investitii britanic in domeniul imobiliar, cu active de peste 2 miliarde de dolari.

Pe langa proiectul Adora din sud-vestul Bucurestiului, Tagor intentioneaza sa construiasca locuinte in Arad, Timisoara si Oradea, precum si in alte zone ale Capitalei, in viitorul apropiat. Unele dintre aceste proiecte sunt planificate sa demareze in cursul acestui an.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri