“Intrati si faceti fotografii peste tot, sa vada lumea pe ce a cheltuit Borza ‘averea’ companiei de stat. Am fost criticat ca am mutat birourile Hidroelectrica si ca am dat banii pe lucruri inutile”, isi incepe Remus Borza prezentarea noului sediu aflat in Tower Center International. Hidroelectrica este unul dintre primii chiriasi ai cladirii de birouri aflata in Piata Victoriei si care a stat mai bine de trei ani fara niciun chirias din cauza unor litigii.

Tower Center International a fost achizitionat de Lorient Limited, societate controlata de oamenii de afaceri Ioannis Papalekas si Dragos Bilteanu, cel mai puternic administrator de SIF-uri in momentul de fata.

Tower Center International este o cladire de birouri de clasa A, de 110 metri inaltime, are 22 de etaje, 4 niveluri subterane si o suprafata totala de 32.000 de metri patrati.

Hidroelectrica a inchiriat etajele 11, 12 si 13, urmand ca in viitor sa se extinda la inca un etaj. In total, compania ocupa 3.200 metri patrati in turnul de birouri din Piata Victoriei.