Procter&Gamble si-a prelungit contractul de inchiriere din complexul de birouri Iride Business Park, aflat in proprietatea Immofinanz Group. Astfel, Iride Business Park va mai gazdui inca cinci ani sediul Procter&Gamble.

Compania P&G si-a extins si suprafata detinuta in cladirea 2 din Iride Business Park, unde are sediul din 2004, ajungand la o suprafata inchiriata de peste 6.000 de metri patrati, ceea ce reprezinta 6,5% din Iride Business Park.

Iride Business Park se afla in nordul Bucurestiului. Parcul de birouri are o suprafata inchiriabila de 92.878 metri patrati. In 2013, Iride Business Park si-a marit si consolidat portofoliul cu chiriasi importanti, precum Veolia Water Solutions & Technologies, Japan Tobacco International, IC Companys, RX Atelier.

In total, grupul Immofinanz detine noua proprietati in sectorul cladirilor de birouri, cu o suprafata inchiriabila totala de 206.418 metri patrati, o valoare de aproximativ 348,8 milioane de euro si o rata de ocupare de 80,2%, la 31 octombrie 2013.

Citeste si:
Thales devine cel mai mare chirias din Orhideea Towers cu 11.000 mp
Thales devine cel mai mare...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Colliers: Capitala se transforma intr-o piata a chiriasilor de birouri