Inaugurarea magazinul se va face in spiritul Vans cu demonstratii de skateboard, BMX, streetdance, beatbox, artshoe, grafitti si cu un concert Les Elephants Bizarres. Concept store-ul VANS Off The Wall este amplasat pe coridorul Champs Elysees din mallul AFI.

Originar din Calfornia, brandul Vans a fost lansat pe piata din SUA in 1966 si a devenit recunoscut pentru sneakersii facuti la comanda, in functie de preferintele clientilor. La scurt timp acestia s-au remarcat pentru gripul, durabilitatea si aderenta lor, fiind deseori preferati de skateri si practicantii de BMX pentru a se antrena.

In prezent, brandul este o forta globala in industria de action sport, fiind recunoscut pentru produsele inovative din domeniul skateboardingului, snowboardingului, BMX-ului si surfingului, producand atat incaltaminte, cat si haine, accesorii sportive si echipamente de protectie. Brandul sutine cei mai importanti practicanti de sporturi extreme din SUA, detine primul skate park cu acces gratuit, in Huntington Beach California, si sprijina campionate de surfing si nu numai.

Metallica, Kenzo, The Beatles, Miley Cirus, Rihanna, Justin Bieber, Bruno Mars sunt doar cateva nume celebre care s-au asociat cu VANS la nivel global. In Romania, brandul VANS colaboreaza cu skaterii Banzy si Adrenalina, snowboarderul Petty, practicantii de BMX Alin Moldovan si Jula Raul, Ska-nk, Freaquency si Les Elephants Bizarres.