Firma de gaming Mavenhut isi muta birourile in Premium Plaza

Mavenhut, firma de gaming care a dezvoltat Solitaire Arena, a inchiriat un spatiu de birouri de 500 mp in cladirea Premium Plaza, in urma unui proces de relocare, intermediat de DTZ Echinox - companie de consultanta in domeniul serviciilor imobiliare.

Mavenhut ocupa ultimul etaj al Premium Plaza, cladire situata pe str Dr. Iacob Felix, in apropiere de Piata Victoriei. „Pentru noi aceasta mutare reprezinta un pas foarte important, ce vine dupa mai putin de doi ani de cand a fost infiintata compania. Anul acesta o sa extindem echipa de dezvoltare, iar noul spatiu ne ajuta sa imbinam utilul cu placutul”, a declarat Cristi Badea, reprezentantul companiei Mavenhut. Mai mult de jumatate din cei 500 mp sunt folositi pentru un spatiu de relaxare, menit sa sporeasca creativitatea echipei.

Compania de gaming Mavenhut, infiintata in 2012 de trei romani, are sediul central in Irlanda si un centru de dezvoltare in Bucuresti, in care activeaza 25 de specialisti. Mavenhut ofera in timp real jocuri multiplayer clasice pe mai multe platforme. Cu peste 10 milioane de jucatori, cel mai popular joc dezvoltat de Mavenhut este Solitaire Arena, aplicatie ce poate fi descarcata gratuit pe iPhone, iPad si Android.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri