Tagor este dezvoltatorul mai multor proiecte rezidentiale in Bucuresti, Pipera, Timisoara, Oradea si Arad.

In prima faza a proiectului rezidential Adora Park se va construi cel mai inalt bloc de locuinte, de 11 etaje, cu 107 apartamente. Suprafata apartamentelor este de la 53 pana la 107 mp.

Se va construi de asemenea si un parc privat cu o suprafata de peste 5.000 mp, care va fi amenajat in mijlocul complexului Adora Park.

Citeste si:

„Vom creea in Arad primul parc privat pe care locuitorii unui complex rezidential il vor avea in acest oras. Construim un complex rezidential complet utilat cu servicii si magazine de proximitate, cu o calitate excelenta a constructiei, cu extra camere luminoase si multe altele”, a explicat proprietarul companiei Tagor, Ofer Lieberson, dezvoltatorul Adora Park Arad.

La parterul primului bloc dat in folosinta vor fi disponibili aproximativ 1.300 de metri patrati de spatii comerciale pentru servicii si magazine de proximitate. Proiectul Adora Park este planificat sa cuprinda 12 blocuri si peste 4.000 de metri patrati de spatii comerciale, la finalizare.

Valoarea investitiei in aceasta prima faza este de 5,5 milioane de euro, proiectul fiind finantat de Volksbank Romania. Valoarea totala a investitiei in Adora Park va fi, la finalizare, de peste 83 de milioane de euro.