Zitec, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online, a inaugurat recent noul spatiu de birouri contractat in cladirea Phoenix Tower din Bucuresti, ajungand in prezent la un spatiu total de peste 1.700 mp, in care vor lucra peste 150 de angajati pana la sfarsitul acestui an.

Amenajarea noului etaj imbina elementele nautice cu cele sci-fi, concurand la capitolul creativitate cu birourile nonconformiste ale gigantilor mondiali din domeniul tehnologiei – pastrand, bineinteles, proportiile. Echipa Zitec lucreaza in continuare in atmosfera din Star Trek, design-ul noului spatiu urmarind aceasta tema, si in plus isi poate cultiva spiritul de aventura cu ajutorul elementelor nautice.

„Extinderea spatiului cu inca un etaj in Phoenix Tower a venit ca o urmare fireasca a cresterii echipei. Amenajarea nonconformista a spatiului este rodul imaginatiei colegilor nostri, rezultatul fiind o atmosfera de lucru inedita in peisajul companiilor de IT din Romania”, a declarat Alexandru Lapusan, CEO si fondator Zitec. El a subliniat ca in prezent compania are 110 angajati, urmand ca pana la finalul anului sa creasca pana la 150.

Retail jobs

Astfel, oaspetii sunt intampinati la receptia noului etaj de sirul lui Fibonacci, o secventa de numere aflate in corelatie, in timp ce birourile propriu-zise sunt organizate in functie de departament sau de tehnologiile utilizate de membrii echipei, fiecare avand libertatea de a-si alege spatiul de lucru dupa preferinte.

Interviuri in cabinele yacht-ului

Cei care doresc sa se alature echipei Zitec vor participa la interviuri intr-una din cabinele yacht-ului de peste 25 metri amplasat in apropiere de zona de recreere. Membrii echipei pot participa la sedintele pentru proiecte in noua sala pentru intalniri, Port Royal, sau in cea decorata cu imagini realizate de NASA in spatiu, precum cea a nebuloasei Heart and Soul, si in sala inspirata din revista de benzi desenate Harap Alb continua.

Pentru a se deconecta, membrii echipei se pot relaxa pe canapele, in hamace, balansoare sau la taverna din zona de recreere, un spatiu deschis, cu pereti de sticla ce asigura lumina naturala din plin. De asemenea, acestia isi pot demonstra spiritul competitiv jucand mini-golf, pinball, fussball sau ping-pong sau se pot elibera de stres in scaunele de masaj.

Citeste si:
Desprins din Star Trek. Vezi cum arata sediul unui dezvoltator de...
Desprins din Star Trek. Vezi...

„In plus, extinderea spatiului a fost necesara si datorita infiintarii, la finalul anului trecut, a doua noi departamente - Business Development, respectiv Hardware Solutions. Acesta din urma se va ocupa de realizarea proiectelor ce tin de noile tehnologii si concepte, pornind de la locuintele inteligente, pana la automatizarea diverselor activitati si chiar crearea de „wearables” – tehnologii incorporate in haine si accesorii”, a mai precizat Alexandru Lapusan.

In urmatoarele saptamani, Zitec va anunta investitii in trei noi startup-uri, unul local, unul din Marea Britanie si unul din Olanda. In prezent, oficialii companiei nu au oferit amanunte despre ele. „Am crescut ponderea proiectelor romanesti din totalul contractelor, ajungand 50% din total. Restul sunt proiecte internationale, realizate in paisprezece tari”, detaliaza Lapusan.

Citeste si "Desprins din Star Trek. Vezi cum arata sediul unui dezvoltator de aplicatii online". Cum ti se pare noul spatiu de birouri al Zitec? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.

Citeste si:
Dezvoltarea sustenabilă a comunităților de pretutindeni și...
Dezvoltarea sustenabilă a...
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri