Am avut si noroc, ce-i drept, sa imi gasesc un job la Bucuresti exact pe gustul meu. Si pentru ca tot sunt la capitolul „In lucru”, tocmai am bifat o mega-reusita: mi-am luat casa.

Aveam de mult planul acesta: ma intorc in tara, ma angajez, imi cumpar casa. Pasul 3, ce-i drept, nu era o urgenta, insa m-a facut curios un coleg de birou care tot povestea cat de bine se simte in casa noua. Apoi si-a aniversat ziua acasa, in GREENFIELD, si a fost „dragoste la prima vedere”. M-a atras imediat complexul acesta aerisit, izolat de lumea dezlantuita prin padurea Baneasa, si totusi foarte aproape de zona de nord a Capitalei, unde lucrez, dar si de centru, unde imi place sa-mi petrec timpul liber. Asta daca nu plec din oras pentru ca, desi locuiesc in Sectorul 1, am cel mai rapid acces spre mare si spre munte, asa ca este foarte simplu sa evadez in week-end.

Trei motive pentru care recomand GREENFIELD celor care cauta o casa? 1. locatie excelenta, la padure, deci liniste si aer curat; 2. case bine facute – dezvoltatorul, firma IMPACT, pune pret pe calitate, lucrarile sunt excelente, la fel si dotarile si nu o spun eu, ci expertii pe care i-am consultat inainte sa cumpar; 3. comunitatea – vecinii sunt de calitate - apreciaza curatenia, linistea, nevoia de intimitate dar, in acelasi timp, au o viata activa si sanatoasa si aceleasi hobby-uri ca si mine.

Intre timp, oraselul GREENFIELD se dezvolta energic. Pe langa noi locuinte, dezvoltatorul va construi un centru comunitar, Green PLAZA, care va fi dotat cu sali de sport si spa, centru comercial si locuri de joaca pentru copii.

Cat despre bani, mi-am ales un apartament cu 3 camere, de 94 metri patrati care a costat 79.000 de euro cu tot cu TVA. Accesibil, mai ales ca am obtinut un credit prin programul Prima Casa!
Asadar, povestea mea continua in Romania, acasa, in GREENFIELD. Sunt fericit cu alegerea mea si am incredere in viitor.


GREENFIELD IN CIFRE

Cartierul imbratisat de 900 de hectare de padure
LOCATIE: Str. Drumul Padurea Neagra, nr. 56, Sectorul 1, Bucuresti
Suprafata dezvoltata: 11 hectare (din totalul de 60 de hectare)
Apartamente bine facute, cu doua, trei si patru camere
Dotari cu echipamente de ultima generatie si finisaje de calitate
Numar total de locuinte (2006-2020): peste 6.000, dintre care:
Faza 1 (2006-2009): 680 vile si apartamente construite, vandute 95%
Faza 2 – Etapa 1 (2014-2015): 252 apartamente construite, vandute 100%
Faza 2- Etapa 2 (2015): 252 apartamente in constructie, se vor da in folosinta in Q4/2015, rezervate peste 35%
Aerul, cu 50% mai curat decat in centru
Nivelul de zgomot, cu 50% mai redus decat in centru
Indicatori urbanistici de exceptie: CUT 0.85 si POT 15%
Blocuri cu regim redus de inaltime, P+5, dotate cu lift