Cate socoteli nu ne facem atunci cand luam in calcul varianta achizitionarii unei case: sa fie facuta bine, sa fie amplasata intr-o zona linistita, dar cat mai aproape de centru, vecinii sa fie de treaba si, desigur, pretul sa fie accesibil.

Raportat la Bucuresti, locuinta care respecta aceste cerinte este amplasata langa padure, preferabil in nordul orasului, cu acces rapid catre aeroport, munte si mare si totodata la doar 15 minute de Piata Victoriei.

Ghici, ghicitoare, unde exista astfel de apartamente? Raspunsul este simplu: complexul Greenfield, dezvoltat de compania Impact Developer & Contractor.

Ansamblul rezidential te cucereste de-ndata ce intri pe poarta (trebuie sa stiti ca ansamblul reziden’ial Greenfield este securizat, accesul rezidentilor fiind posibil doar pe baza unui card). Stradutele linistite, curate, de-a lungul carora se insiruie casute cochete si blocuri de un alb imaculat iti dau senzatia ca te afli intr-un orasel de provincie, gestionat inteligent.

La intrarea in noile blocuri, de cinci etaje, din cartierul Salcamilor, unde s-au mutat pana in prezent peste 1.000 de oameni, esti cucerit de holurile spatioase, imbracate elegant in lemn, si de lifturile silentoase, de noua generatie, cu usi glisante. Apartamentele cu doua, trei sau patru camere au marele avantaj ca se incalzesc prin pardoseala, ceea ce asigura un confort extraordinar. Camerele sunt spatioase, majoritatea bucatariilor sunt inchise dar pot fi si de tip „open space”, cu deschidere catre living, in functie de preferintele fiecarui client. Toate apartamentele sunt dotate cu terase spatioase iar locuintele de la parter au iesire in gradina proprie. Apartamentele cu 4 camere sunt gandite strategic, fiind ideale pentru familiile cu copii. Astfel, „aripa” parintilor este separata de cea a copiilor prin living si fiecare dormitor are propria baie. Pentru cei 111 de metri patrati, pretul este 99.850 euro + TVA. Apartamentele de trei camere au preturi de 71.445 euro + TVA, iar cele de doua camere costa 50.645 euro + TVA.

Constructorul a fost atent la detalii: apartamentele sunt izolate termic prin pereti externi cu grosimea de 30 de cm si izolatia de 10 cm. Instalatiile sanitare sunt de ultima generatie, la fel ca si ferestrele termopan, usile si parchetul. De asemenea, toate apartamentele sunt prevazute cu spatii pentru depozitare.

Greenfield se dezvolta cu pasi repezi, astfel ca anul acesta vor fi terminate inca noua blocuri. La capacitate maxima, cand complexul se va fi dezvoltat pe o suprafata totala de 60 hectare, acesta va gazdui peste 12.000 de oameni.

O comunitate care va avea tot confortul necesar, pentru ca in plan este prevazuta si construirea unui centru comunitar, Greenfield Plaza, care va include sali de sport si un spa, piscina acoperita si in aer liber, terenuri de tenis, restaurante, centre comerciale, scoala si gradinita, locuri de joaca pentru copii.

GREENFIELD IN CIFRE
Cartierul imbratisat de 900 de hectare de padure
LOCATIE: Str. Drumul Padurea Neagra, nr. 56, Sectorul 1, Bucuresti
Suprafata dezvoltata: 12 hectare
Apartamente bine facute, cu doua, trei si patru camere
Dotari cu echipamente de ultima generatie si finisaje de calitate
Numar total de locuinte (2006-2020): peste 6.000, dintre care:
Faza 1 (2006-2009): 680 vile si apartamente construite, vandute 99%
Faza 2, etapa 1 (2014-2015): 252 apartamente construite, vandute peste 99%
Faza 2, etapa 2 (2015): 252 apartamente in constructie, se vor da in folosinta in octombrie 2015, rezervate peste 60%
Faza 2, etapele 3 si 4: 420 apartamente in constructie, care se vor da in folosinta in primul trimestru din 2016
Aerul, cu 50% mai curat decat in centru
Nivelul de zgomot, cu 50% mai redus decat in centru
Indicatori urbanistici de exceptie: CUT 0.85 si POT 15%
Blocuri cu regim redus de inaltime, P+5, dotate cu lift

www.greenfieldresidence.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri