Situat pe Sos. Gheorghe Ionescu Sisesti nr. 194, terenul este inconjurat de un cadru verde, linistit, cu o varietate de facilitati la indemana, precum centre comerciale si numeroase conexiuni de transport public.

Un proiect deja in desfasurare, ce vizeaza sectorul 1 si zona Straulesti, prevede realizarea unui sistem de transport integrat, complet cu statie de metrou, autobuze si microbuze, precum si facilitati park-and-ride. Amplasarea beneficiaza de iesire facilitata spre zona de nord a Capitalei, precum si acces catre aeroporturile Baneasa si Otopeni.

„Tranzactia reprezinta un pas important si este o investitie strategica pe termen lung, ce are in vedere dezvoltarea unui proiect mixt, predominant rezidential. In perioada care urmeaza vom incepe sa lucram la planificarea urbana“, a declarat Antoniu Panait, director general Vastint Romania.

Vastint Romania detine inca doua proiecte importante in Bucuresti: Timpuri Noi Square, amplasat in sectorul 3, cu pana la 100.000 mp de spatii de birouri clasa A si comerciale precum si 50.000 mp de spatii rezidentiale planificate si Business Garden Bucharest, situat in sectorul 6, ce va aduce pe piata locala 41.000 mp de birouri clasa A si spatii comerciale.

„Investitia urmareste revitalizarea zonei", a mai punctat managerul Vastint Romania.

Primele doua cladiri de birouri de la Timpuri Noi, livrate in 2017

Vastint, compania prin care divizia imobliara a grupului Inter Ikea dezvolta un proiect imobiliar mixt la fosta fabrica Timpuri Noi, a anuntat ca primele doua cladiri de birouri din proiect vor fi livrate la inceputul lui 2017.

Citeste si:

Vastint a pus spre finele anului trecut prima piatra de temelie a proiectului mixt Timpuri Noi Square, care va cuprinde o suprafata de pana la 100.000 mp de spatii de birouri. Prima faza a proiectului va include circa 53.000 mp de spatii de birouri, iar primele doua cladiri vor fi finalizate la inceputul lui 2017.

Prima faza a proiectului, ce include trei cladiri de inaltime medie, cu o suprafata totala inchiriabila de 50.000 mp de spatii de birouri clasa A si 3.000 mp de spatii comerciale, integrate intr-o esplanada.

Vastint Holding B.V. este societatea holding din cadrul diviziei imobiliare a Inter IKEA. Aceasta face parte din Grupul de companii Inter IKEA din anul 1989.

Vastint a inceput activitatea cu achizitia de portofolii existente si de atunci a facut trecerea la dezvoltator imobiliar. Activitatile de dezvoltare includ achizitia de terenuri, planificare, design, constructie si inchiriere. Organizatia administreaza proprietati dezvoltate in sapte tari: Olanda, Polonia, Romania, Belgia, Lituania, Letonia si Regatul Unit al Marii Britanii.

In plus, Vastint detine terenuri in toata Europa pentru proiecte viitoare. Exista de asemenea o organizatie dedicata ce se axeaza pe dezvoltari in sectorul ospitalier, precum hoteluri si locuinte pentru studenti.