"Este o tendinta tot mai des intalnita, sa lucrezi in Nord si sa locuiesti in zona de Sud. Clientii fie contacteaza consultantii imobiliari Premier din sectoarele 3, 4 si Popesti-Leordeni, fie merg la targurile de profil la care compania participa", adauga Andrei Gheorghisor.

Premier Imobiliare dispune de un portofoliu de locuinte cu preturi incepand de la 23.000 de euro pentru o garsoniera, cu o suprafata utila de 30 mp si pana 58.000 de euro pentru un apartament cu 3 camere, cu o suprafata utila de 71 mp. Astfel, preturile pentru locuintele din portofoliul Premier Imobiliare incep de la 690 de euro/mp si pot ajunge chiar si pana la 1.500 de euro/ mp.

Infiintat in anul 1994, Premier Imobiliare este una dintre cele mai mari companii imobiliare din zona de sud a capitalei. In luna decembrie a anului trecut, compania Premier Imobiliare a deschis prima sucursala din sectorul 3, ajungand astfel la 6 sucursale, dintre care 5 sunt localizate in sectorul 4 si orasul Popesti-Leordeni si una in sectorul 3.