Piata locala de birouri este una extrem de dinamica si a reusit sa atinga, intr-un final, maturitatea, este de parere Lori Collin, una dintre cele mai puternice femei din real estate-ul romanesc, manager care in ultimii patru ani s-a ocupat de coordonarea strategiei de expansiune prin achizitii si dezvoltari pe zona de birouri in Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca pentru sud-africanii de la NEPI.

Intrebata despre evolutia pietei de birouri din Romania, Lori Collin sustine ca proiectele dezvoltate in prezent sunt mult mai calitative, avand un standard in constructie, servicii si proiectare mult mai ridicate, generand o cerere extrem de buna.

“Piata de birouri s-a maturizat, intr-un final, dar vine si cu foarte multe provocari. Zona de nord se distinge din ce in ce mai mult si creeaza un interes extrem de crescut in randul chiriasilor. Ma astept ca zona de nord a Capitalei sa devina urmatorul Defense (cartierul general de afaceri din Paris – n.red.). (…) Imi vad visul cu ochii. Cand am cumparat Floreasca Business Park, eram singura cladire clasa A din zona, in prezent sunt sapte proiecte. Se contureaza ca un mare cartier de business in Capitala”, a declarat Lori Collin, manager care a parasit echipa NEPI la finele saptamanii trecute.

Intrebata despre extinderea activitatii de birouri si in alte zone cheie ale Capitalei, Collin se arata incantata de faptul ca se contureaza mai multe nuclee de dezvoltare.

“Este normal sa existe 2-3 zone interesante de birouri. In Vest si Centru Vest sunt profile diferite de proiecte. Acestea au suprafete foarte mari, fiind o zona care se va profila pe IT si tehnologie”.

Lori Collin (43 ani), unul dintre cei mai cunoscuti executivi din imobiliare la nivel local, care a coordonat strategia de expansiune prin achizitii si dezvoltari a fondului de investitii New Europe Property Investment (NEPI), a parasit compania la finele saptamanii trecute, potrivit unor surse wall-street.ro.

Contactata de catre wall-street.ro, Lori Collin (foto cover) a confirmat plecarea din companie. “Este adevarat, nu mai fac parte din echipa de management a NEPI de la finalul saptamanii trecute. (…) A fost o ruptura, dar care ma face sa raman si mai atasata de proiectele realizate acolo. (…) Nu m-as fi vazut plecata din companie la data la care vorbim”, a declarat managerul cu zeci de ani de experienta in piata de real estate din Romania si din Statele Unite.

Intrebata despre planurile de viitor, Lori Collin sustine ca cel mai sigur va ramane in zona proiectelor imobiliare. “Cariera mea este stabila si longeviva si cred ca planurile mele raman in acest domeniu cu sau fara NEPI. Real estate-ul este pasiunea si viata mea. Sper ca numele meu sa fie atasat de mari proiecte”, a declarat Collin, precizand ca la momentul potrivit va oferi mai multe lamuriri despre plecarea de la NEPI.

Lori Collin a detinut functia de office executive in cadrul NEPI, unul dintre cei mai mari investitori si dezvoltatori imobiliari prezenti in Romania, coordonand strategia de expansiune prin achizitii si dezvoltari pe zona de birouri in Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca.

Sursa foto: Mircea Dragos Photography

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri