GREENFIELD are cea mai mare comunitate urbana din sectorul 1! Cartierul imbratisat de padurile Baneasa si Tunari a depasit in aceasta vara recordul de 3.000 de rezidenti.

Cei care locuiesc in GREENFIELD sunt in mare parte tineri sau familii tinere cu copii mici, care prefera sa locuiasca intr-un apartament modern, sunt pasionati de natura si sport si isi doresc un stil de viata cat mai sanatos. Astfel, majoritatea rezidentilor au fost atrasi de posibilitatea de a locui in apropierea padurii Baneasa, unde nivelul de poluare si zgomot este mult mai redus fata de cel din zonele centrale ale Bucurestiului si de posibilitatea de a avea la indemana variante cat mai diverse de a petrece timpul liber: fie la o plimbare in aer liber, fie incercand un circuit cu bicicleta prin padurile Baneasa sau Tunari, fie la locurile de joaca special amenajate pentru copii s.a.

Peste 900 de ha de vegetatie imbratiseaza intregul cartier si actioneaza ca un filtru natural al aerului. Ca urmare, cartierul GREENFIELD are cel mai curat aer din Bucuresti cu cele mai scazute valori de emisii poluante!

Daca alegi sa locuiesti in acest ansamblu rezidential, poti beneficia nu numai de un apartament de calitate, ci si de locuri de joaca, teren de basket, minimarket, bancomat, acces securizat si transport zilnic, pe rutele Greenfield - Mall Baneasa si Greenfield – Metrou Pipera (tur-retur). In perioada urmatoare se lucreaza de asemenea la dezvoltarea Parcului Platanilor ce se va intinde pe o suprafata de 6.000 mp si va avea locuri de joaca pentru copii, teren de sport multifunctional, zona fitness si zona de recreere.

GREENFIELD a fost special gandit pentru cei care vor sa se bucure de viata alaturi de familie intr-un mediu mai sanatos si mai linistit, departe de aglomeratia orasului. Complexul aduce un nou standard de viata pentru rezidentii sai, fiind o oaza de liniste si confort in mijlocul naturii, cu apartamente spatioase, cu finisaje de calitate, facilitati complete si in imediata apropiere a celor mai importante centre de business si comerciale ale capitalei. Locuitorii l-au ales in primul rand pentru imprejurimi, liniste si senzatia de spatiu. Aici au toate avantajele unui stil de viata sanatos, si in acelasi timp se afla in Sectorul 1 al capitalei, aproape de centrul orasului. Avand in vedere ritmul bun al vanzarilor in acest an (300 apartamente in primele 6 luni), ne asteptam ca alte sute de rezidenti sa-si contracteze apartamente in viitorul apropiat.” au declarat reprezentantii IMPACT.

Despre Greenfield:

Incadrat pe doua laturi de padurile Baneasa si Tunari, GREENFIELD este cel mai mare proiect rezidential din sectorul 1. Cartierul este situat in apropierea centrelor comerciale, a hub-ului de birouri Pipera - Aviatiei, la cateva minute de DN1, autostrada A3 si aeroportul Henri Coanda. Conceptul acestui proiect face trecerea de la ansamblul rezidenţial de sine statator la dezvoltarea unei comunitati urbane integrate. Inceput in 2007, GREENFIELD a fost planificat a se dezvolta in mai multe faze, avand ca termen de finalizare anul 2022. Complexul are o suprafata totala de 60 ha si totalizeaza peste 6.000 de locuinte. Cele peste 900 de ha de padure ce imbratiseaza cartierul actioneaza ca un filtru natural, asigurand cele mai scazute temperaturi din Bucuresti in perioada de vara, iar nivelul de zgomot si valorile emisiilor poluante sunt cu 50% mai reduse decat in centrul capitalei. www.greenfieldresidence.ro

Despre Impact Developer & Contractor SA:
Impact Developer & Contractor SA este primul dezvoltator imobiliar privat din Romania. Compania a fost infiintata in 1991, prin subscriptie publica, iar din anul 1996 a fost cotata la Bursa Romana de Valori Bucuresti. In 2006 actiunile companiei au promovat la categoria I a Bursei, devenind astfel primul reprezentant al sectorului de dezvoltare imobiliara si constructii listat la bursa. Cu o experienta de 25 de ani în constructia si dezvoltarea de proiecte imobiliare rezidentiale si de birouri, compania a fost cea care a introdus primul proiect de “complex rezidential” in Romania, numarand pana in prezent 16 ansambluri rezidentiale finalizate, peste 330.000 mp construiti, peste 3.500 de unitati livrate, peste 100 de distinctii obtinute si extindere la scara nationala, in Bucuresti, Constanta, Oradea, Ploiesti. www.impactsa.ro

Citește și
Un dezvoltatori imobiliar a donat 100.000 euro pentru lupta contra coronavirus
Setari Cookie-uri