Omer Susli vede tranzactia drept “cel mai bun moment in care putea avea loc”, asta deoarece a reusit sa puna pe picioare o afacere aflata in cadere libera de la declansarea crizei care avea o directie clara – falimentul.

Desi vanzarea operatiunilor Praktiker are loc la numai 3 ani de la achizitie, omul de afaceri turc a simtit ca business-ul pe care il conduce traverseaza cel mai bun moment si oportunitatea vanzarii a fost ca si facuta, povesteste acesta intr-un interviu exclusiv acordat jurnalistului wall-street.ro.

“Sunt un om de afaceri, insa functionez similar unui fond de investitii daca vreti. Nu ma indragostesc de o afacere, pun suflet atata cat sa reusesc sa o aduc pe linia de plutire. Praktiker a fost un business lovit de criza, care anul acesta va deveni profitabil. (…) Eu vand-cumpar, am reusit ca dupa numai trei ani sa asez lucrurile aici, am pus la punct o afacere care candva suferea din greu. (…) Ma bucur ca am reusit sa ajung la o intelegere cu cel mai bun specialist din Europa, desi am avut oferte poate si mai bune. Am preferat sa ajung la un acord cu o companie care stie piata si cunoaste obiceiurile si specificul de aici”, a declarat Omer Susli, pentru wall-street.ro.

Intrebat ce planuri are in continuare, omul de afaceri spune ca isi va indrepta atentia spre zona de productie, una care spune “ca ii este la suflet”.