P3, investitor si dezvoltator paneuropean de proprietati logistice a demarat, in prima jumatate a acestui an, constructia a trei noi depozite in parcul logistic P3 Bucharest, cu un total de 65.000 de metri patrati. Printre companiile care si-au prelungit recent contractele de inchirere si chiar au semnat extinderi se numara eMag, Tibbett Logistics si Macromex.

"Cererea chiriasilor ramane puternica si vedem o extindere a tipurilor de cerinte pe care le primim pentru parcul nostru, atat din punct de vedere al scopului, cat si al dimensiunii. Am continuat expansiunea parcului si pana la sfarsitul anului 2017 vom livra inca 65.000 de metri patrati in 3 cladiri noi din clasa A, in acelasi timp pregatindu-ne pentru livrari aditionale in 2018", afirma Sinziana Pardhan, Country Head P3 Romania.

Depozitul 6 (13.900 mp) a fost finalizat si este complet inchiriat de E van Wijk si HOPI. Lucrarile la depozitul 9 (10.800 mp) si la depozitul 11 (40.000 mp) sunt avansate si urmeaza sa fie finalizate la sfarsitul acestui an. P3 a semnat contracte noi de inchiriere si de prelungire de aproximativ 84.000 de metri patrati cu unii dintre partenerii sai pe termen lung.

“2016 a fost un an foarte bun pentru dezvoltarea business-ului nostru. Doi factori importanti au contribuit la acest lucru: cresterea consumului si diversificarea produselor oferite clientilor nostri. Din acest motiv, anul acesta am decis sa reinnoim parteneriatul cu P3, extinzand si crescand spatiul nostru inchiriat in parcul P3 Bucharest la peste 100.000 de metri patrati Continuam sa fim optimisti, anticipand in continuare cresteri semnificative pana la finele anului 2017”, spune Iulian Stanciu, CEO al grupului eMag.