Parcarea de 400 de locuri va avea cinci etaje si va fi finalizata in iunie 2018 in urma unei investitii de 2,5 milioane de euro. Astfel, noile locuri de parcare se vor adauga celor 280 deja disponibile in cadrul Vox Technology Park, iar parcarea va urma sa dispuna si de mai multe statii pentru incarcarea masinilor electrice si spatii pentru biciclete.

Dupa finalizarea noii parcari, Vox Technology Park va avea un loc de parcare la fiecare 38 de metri patrati inchiriabili, potrivit unui comunicat al dezvoltatorului imobiliar.

"Vox Technology Park va dispune de identificarea biometrica la accesul in cladire prin scanarea amprentelor sau recunoastere faciala, dar si de spatii si dusuri pentru biciclisti, food court si sala de fitness, iar recent am lansat programul Vox Your StartUp, prin care dorim sa sustinem start up-urile din Timisoara. Cel mai bun proiect va avea gratuit un spatiu de birouri in cadrul proiectului", declara Virgil Tornoreanu, managing partner Werk Property Group.

Vox Technology Park va dispune de spatii de pana la 3.500 de metri patrati pe etaj, cea mai mare suprafata disponibila din oras, si va oferi o serie de facilitati, precum spatii comerciale, mai multe sali de conferinte, restaurante, cafenea si o terasa suspendata la ultimul etaj.