Skanska Property Romania, divizia locala a unuia dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari la nivel global, anunta modificari la varful managementului din Romania. Astfel, Marcin Lapinski, managing director pentru Skanska Property Romania & Ungaria preda rolul local catre Aurelia Luca, care a ocupat pozitia de country director a Skanska Property Romania.

"In noua sa pozitie de managing director al diviziei, Aurelia Luca (foto) va continua misiunea Skanska de a dezvolta cladiri de birouri sustenabile. In cei 6 ani de cand este prezenta pe piata din Romania, Skanska s-a diferentiat prin actiuni menite sa contribuie la wellbeing-ul celor care lucreaza in cladirile dezvoltate, dar avand si un impact pozitiv asupra comunitatii. Operatiunile companiei se vor desfasura in continuare in Bucuresti, unde este deja prezenta in zonele de centru-vest si nord ale capitalei, prin proiectele Campus 6 (Politehnica) si Equilibrium (Floreasca - Barbu Vacarescu)", potrivit unui comunicat Skanksa.

Promovarea in noul rol inseamna si ca Aurelia Luca va fi prima romanca aflata in consiliul de management regional al Skanska CDE (Commercial Development Europe) - ce are ca rol coordonarea activitatilor grupului suedez in Romania, Ungaria, Cehia si Polonia.

Aurelia Luca are un Master in Economia Imobiliara, la Academia de Studii Economice Bucuresti si mai bine de 16 ani de experienta in domeniu, alaturandu-se companiei in 2012 ca Leasing Manager si devenind apoi Country Director la inceputul anului 2016.

Citeste si:
[FOTO] Equilibrium, noua "poarta" a hub-ului de birouri din Floreasca
GALERIE FOTO In vizita pe...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Cum va arata Campus 6, megaproiectul de birouri dezvoltat de Skanska