Jakub Krenk este noul branch director al Skanska Construction Romania

Skanska, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari de pe piata locala, l-a numit pe Jakub Krenk, cu experienta in dezvoltarea proiectelor de spatii de birouri de mari dimensiuni, precum si in coordonarea unor echipe echipe, in calitate de branch director al Skanska Construction Romania si Ungaria.

Jakub Krenk (foto) dispune de 11 ani de experienta, in care a acoperit diferite roluri de conducere in companie. Potrivit Skanska, numirea lui Jakub Krenk in noua pozitie are ca scop consolidarea echipei locale de constructii.

Jakub Krenk este absolvent al Universitatii Tehnice din Praga si are o experienta in domeniul constructiilor, cu multe functii detinute in cadrul Skanska, in diferite filiale ale companiei. Pe langa pozitiile de project management detinute, Jakub Krenk a facut parte din nenumarate initiative la nivel global cu obiective clare legate de: eficienta operationala, managementul riscului, mapare a proceselor si BIM (Building Information Modeling).

Anul acesta, Skanska Romania si-a consolidat ambele pozitii de top management: Aurelia Luca a preluat conducerea Skanska Property Romania, devenind managing director si, de asemenea, primul membru roman al echipei de management a Skanska Commercial Development Europe si Jakub Krenk, ca branch director al Skanska Construction Romania.

Skanska Romania este un dezvoltator si constructor de cladiri ecologice de birouri destinate crearii unor medii favorabile cresterii economice si stimularii afacerilor. Compania si-a inceput activitatea in Romania in anul 2011 si face parte din Grupul Skanska, unul dintre liderii mondial in dezvoltare imobiliara si constructii. Printre proiectele dezvoltate de Skanska in Romania se numara cele trei cladiri de spatii de birouri Green Court din zona Floreasca-Barbu Vacarescu sau cele aflate in constructie: Campus 6, din vestul Capitalei si Equilibrium, situat in aceasi zona cu Green Court.

Citeste si:
Skanska vinde două clădiri de birouri în București pentru 97 mil....
Skanska vinde două clădiri de...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri