Portofoliul de spatii de birouri al companiei de dezvoltare imobiliara Iulius a ajuns, la finele anului trecut, la o suprafata de 121.000 mp inchiriabili, dupa inaugurarea celui de-al doilea imobil de birouri din ansamblul Openville Timisoara, proiect pe care il realizeaza impreuna cu Atterbury Europe, in proximitatea Iulius Mall.

Iulius detine, in prezent, 10 cladiri clasa A operationale, realizate sub brandul United Business Center (UBC), in Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara. In ultimele 12 luni, compania a livrat pe piata din Timisoara 31.000 mp de spatii de birouri, in doua cladiri: UBC 2 (18.000 mp, in ianuarie 2017) si UBC 1 (13.000 mp, in decembrie 2017). Tot aici, compania are in dezvoltare alti 19.000 mp, in cel de-al treilea imobil de spatii de birouri din ansamblul mixt Openville (foto), care va fi finalizat in ultimul trimestru al acestui an.

De asemenea, in perioada urmatoare vor incepe lucrarile de constructie la o noua cladire, cea de-a patra, cu o suprafata de 50.000 mp. Aceasta va fi cea mai inalta cladire de spatii de birouri din Romania, cu 155 metri inaltime si 27 de etaje. In prezent, Iilius detine sase cladiri UBC in complexul urbanistic Palas Iasi (72.000 mp), doua in proximitatea Iulius Mall Cluj (18.000 mp) si alte doua in ansamblul mixt Openville Timisoara (31.000 mp).

Cele 10 imobile de spatii de birouri gazduiesc sediile a peste 65 de companii si reprezinta spatii de munca pentru aproximativ 11.200 de persoane.

Citeste si:
IULIUS lansează Go Local, un program adresat micilor antreprenori
IULIUS lansează Go Local, un...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri