Fulga Dinu a preluat functia de country manager operations in cadrul Immofinanz Romania si va coordona dezvoltarea companiei pe segmentul de spatii de birouri si cel al centrelor comerciale.

"Suntem incantati ca Fulga Dinu (foto) s-a alaturat Immofinanz ca manager experimentat in sectorul imobiliar. Ea si echipa ei vor conduce operatiunile de retail si portofoliul spatiilor de birouri din Romania", a declarat Dietmar Reindl, COO al Immofinanz.

Anul trecut Immofinanz si-a consolidat operatiunile pe piata de spatii de birouri si a celor comerciale si a introdus marcile internationale ale grupului in Romania: myhive pentru birouri, VIVO! pentru centrele comerciale si Stop Shop pentru parcurile de retail. Anterior, Fulga Dinu a detinut functia de CFO al Iulius Group si pe cea de country manager al Eurohypo, banca germana membra a grupului Commerzbank.

Veniturile din inchirieri inregistrate in Romania anul trecut de catre Immofinanz, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de spatii de birouri si centre comerciale de pe piata locala, au avut o valoare totala de 49,8 milioane euro. Suma constituie o pondere de 21,2% din veniturile din totale din inchirieri ale grupului austriac.

Retail jobs

Proprietatile Immofinanz din Romania au o pondere de 19,6% din portofoliul total al companiei, cele 67 de proprietati avand o valoare de 822,8 milioane euro, potrivit unui raport al companiei. Valoarea totala a investitiilor finalizate in Romania este de 622,1 milioane euro si cuprinde noua cladiri de spatii de birouri (14,2% din portofoliul total al companiei pe segmentul cladiri de spatii de birouri) si sase proprietati comerciale (23,1% din portofoliul total al companiei pe segmentul retail). Rata de ocupare ramane stabila la un nivel ridicat de 94,6%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri