Parcul de afaceri West Gate din vestul Capitalei, detinut de Genesis Property, a prelungit contractul de inchiriere a spatiului de birouri cu compania germana Siemens pentru inca 5 ani. In acelasi timp, suprafata inchiriata a fost extinsa cu aproximativ 700 mp. West Gate gazduieste Siemens inca din 2008, iar contractul recent semnat va intra in vigoare in luna decembrie 2018.

"Suntem mandri de faptul ca o companie de talia Siemens a ales sa ramana chiriasul nostru pana in 2023. Un contract cu o durata neintrerupta de 15 ani, in aceeasi locatie, nu este foarte des intalnit in domeniul imobiliar. Acest lucru valideaza faptul ca parcul de birouri West Gate ramane extrem de atractiv atat din perspectiva accesibilitatii, cat si din cea a mixului de servicii pus la dispozitie de echipa noastra de facility", spune Liviu Tudor (foto), presedintele si fondatorul companiei Genesis Property.

"Flexibilitatea si deschiderea pe care le are proprietarul in relatia cu un chirias, alaturi de caracteristicile si avantajele parcurilor de birouri, sunt esentiale in dezvoltarea unui parteneriat de lunga durata. Modelul nostru de business este bazat pe o buna intelegere a nevoilor chiriasilor si pe capacitatea de a fi agili si de a raspunde in termeni optimi acestora. Este un mod de lucru in beneficiul chiriasilor nostri, pe care acestia il apreciaza si care suntem siguri ca a contat si in cazul alegerii Siemens de a prelungi contractul in West Gate", spune Stefan Tudos, vice-presedintele Genesis Property.

De curand, Genesis a anuntat constructia unei piscine in parcul de birouri West Gate, dotata cu o pista de alergare si roller blading, in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro, aceasta reprezentand o premiera in cadrul unui complex de birouri din Romania, Genesis Property extinzand prin aceasta constructie gama de servicii propusa clientilor sai. Totodata, pana in toamna, actualul restaurant din West Gate va trece printr-o ampla transformare, fiind extins cu mai mult de 150 de locuri la masa, dar si linii noi de servire rapida.

In prezent, parcul de spatii de birouri pune la dispozitia comunitatii de business (formata din peste 10.000 oameni de business si studenti) o gama larga de servicii si facilitati precum: trei spatii de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 locuri, o parcare cu plata de 170 locuri si o parcare a campusului de 180 locuri), 1 restaurant, 1 supermarket, 5 cafenele, o spalatorie auto, curatatorie de haine, sala de fitness, teren de sport si spatii de relaxare exterioare pe iarba.

Printre companiile care au sediul in West Gate, se numara Societe Generale European Business Services, Dacia Renault, Ericsson, WNS, Citi, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health si Medicover.

West Gate Business Park cuprinde 5 cladiri clasa A, cel mai mare campus privat studentesc din Romania - West Gate Studios, o unitate de cazare Studio One - Accommodation Suites (cu o capacitate de cazare de 32 de camere). West Gate dispune de 15.000 mp spatii verzi exterioare, fiind business park-ul cu cel mai generos spatiu verde ca suprafata, din Bucuresti.

West Gate este amplasat in cartierul Militari, in imediata apropiere a statiei de metrou Preciziei, fiind compus din cinci cladiri de birouri, avand o suprafata totala inchiriabila de 75.000 de metri patrati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri