JLL Romania a securizat suma de 11 milioane de euro pentru refinantarea cladirii de spatii de birouri Lascar 31 Business Center din Bucuresti pentru administratorul imobilului, ForeVest Capital Partners. Intesa Sanpaolo Bank Romania a acordat creditul pentru cladirea de 9.250 de metri patrati inchiriabili.

Lascar 31 Business Center este amplasata in zona centrala a Bucurestiului, si are printre chiriasi importante institutii financiare si organizatii europene, respectiv Comisia Europeana, Parlamentul European, Banca Mondiala si Banca Europeana pentru Investitii. Silviana Petre Badea, seful biroului din Romania si Maxime Otto, associate director, Capital Markets, au reprezentat echipa JLL pe parcursul procesului de finantare.

"Lascar 31 Business Center este o cladire de spatii de birouri localizata central, avand o pozitie care va asigura intotdeauna chiriasi de prim-rang si un grad bun de ocupare. Cladiri de acest gen vor genera un cash flow solid pe termen lung, iar un finantator apreciaza acest atribut", a declarat Silviana Petre Badea, managing director, head of Capital Markets JLL Romania.

In Romania, departamentul Capital Markets al JLL ofera solutii privind plasarea capitalului investitorilor imobiliari si chiriasilor. In ultimele 15 luni, JLL Romania a fost implicata in tranzactii imobiliare si proiecte de finantare de peste 300 de milioane de euro.

Citeste si:
Prețurile proprietăților imobiliare comerciale sunt în ușoară creștere
Prețurile proprietăților...
Sursa foto: Google Street View

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri