Cushman & Wakefield Echinox: Estimam o crestere a volumului de evaluari cu 33%, pana la 4 mld. euro

Cushman & Wakefield Echinox, companie de consultanta imobiliara, anunta ca departamentul sau de evaluari a evaluat in 2017 peste 700 de proprietati cu o valoare cumulata de 3,1 miliarde de euro, iar pentru acest an estimeaza o crestere a volumului evaluarilor de 33%, spre nivelul de 4 miliarde de euro.

"Piata imobiliara locala traverseaza o perioada pozitiva, datorata unei cereri in crestere pe toate segmentele, fapt ce se reflecta si in valoarea proprietatilor. Dupa un an 2017 cu un volum de activitate consistent, in care ne-am consolidat pozitia in piata si ne-am integrat in reteaua globala Cushman & Wakefield, estimam pentru 2018 o crestere a volumului evaluat de 33%. Acest rezultat va fi atins prin atragerea unor clienti noi cu portofolii vaste, multi-sectoriale, si extinderea echipei", spune Bogdan Sergentu, head of valuation & consulting, Cushman & Wakefield Echinox.

Echipa de evaluari a Cushman & Wakefield Echinox este formata in prezent din opt membrii cu o experienta medie de peste 14 ani in domeniu. Totodata, firma acopera sectorul evaluarilor la nivel national printr-o retea locala de 20 de colaboratori specializati in rapoarte pentru garantarea imprumuturilor acordate persoanelor fizice sau IMM-urilor, retea prin intermediul careia au fost evaluate in 2017 un numar de 350 de proprietati cu o valoare de circa 125 de milioane de euro pentru 7 banci.

Printre clientii reprezentativi ai departamentului de evaluari al firmei Cushman & Wakefield Echinox se numara o serie dintre cei mai mari investitori si dezvoltatori din piata imobiliara locala, precum NEPI Rockcastle, Prime Kapital, P3, Portland Trust, Sonae Sierra, One United sau Mitiska.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanta imobiliara de pe piata locala cu activitate pe toate segmentele industriei imobiliare. In 2017, anul afilierii la grupul Cushman & Wakefield, firma a inregistrat o cifra de afaceri de 5,5 milioane de euro, in crestere cu 80% fata de anul precedent.

Citeste si:
Record de tranzacții pe piața de spații logistice în pandemie
Încă un domeniu care a...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri