S Immo AG este o societate pe actiuni constituita conform dreptului austriac, listata pe Bursa de Valori din Viena, care activeaza pe piata imobiliara, inclusiv in Romania. lmmofinanz este o societate pe actiuni, constituita conform dreptului austriac, care activeaza pe piata imobiliara din Romania. Compania isi concentreaza activitatea pe sectorul de retail (proprietati imobiliare cu destinatie comerciala din cadrul marilor centre comerciale) si cel al birourilor (proprietati imobiliare cu destinatie birouri).

In conformitate cu prevederile Legii concurentei nr. (21/1996), operatiunea propusa este o concentrare economica ce depaseste pragurile valorice prevazute de lege, fiind supusa controlului Consiliului Concurentei. Ca urmare, autoritatea de concurenta va evalua aceasta tranzactie in scopul stabilirii compatibilitatii cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Mooshny / Shutterstock