Investitorul si dezvoltatorul imobiliar regional Prime Kapital anunta al doilea proiect rezidential, Marmura Residence, compus din cinci cladiri ce vor gazdui in total 458 de apartamente, grupate in 4 categorii: studio-uri duble, 2, 3 si 4 camere.

Marmura Residence, situat in Bucurestii Noi in apropierea statiei de metrou Jiului, este dezvoltat pe un teren de 1,5 hectare si include 5.700 metri patrati spatii verzi, 1.700 metri patrati zona de retail si servicii si 1.000 de metri patrati ce vor fi destinati spatiilor de coworking. Constructia va incepe in primavara anului 2019, iar primele unitati vor fi predate in 2020.

Costul apartamentelor va porni de la 58.000 de euro(plus TVA) si vor fi date in pre-vanzare in doua saptamani, putand fi achizitionate si prin intermediul solutiei FlexAssist, disponibila in oferta Prime Kapital.

Proiectul va fi finalizat in intregime dupa doi ani si jumatate de la inceperea lucrarilor, programata pentru primavara anului 2019, si va contine in procent de 70% studio-uri duble si apartamente cu doua camere. Cele mai inalte cladiri vor avea 11 etaje, in timp ce constructia cea mai mica va beneficia de 5 etaje, conform precizarilor facute de catre Maggie Kitshoff, Residential Projects Director Prime Kapital, intr-o conferinta de presa.

Vor fi doua tipuri de studio-uri duble, ca suprafata utila, unele avand 41 de metri patrati, in timp ce altele vor beneficia de 44 de metri patrati. Apartamentele de doua camere vor avea pana la 54,7 metri patrati, cele cu 3 camere pana la 76,5 metri patrati, in timp ce apartamentele cu 4 camere vor ajunge pana la 82,9 metri patrati(suprafata utila), conform precizarilor facute de catre reprezentantii companiei in cadrul unei conferinte de presa.

„Zona Bucurestii Noi devine tot mai mult una dintre cele mai atractive zone ale capitalei, cu infrastructura solida, la a carei dezvoltare au contribuit proiectele rezidentiale si de birouri aparute in ultimii ani", adauga Maggie Kitshoff.

Anuntul vine la cateva luni de la anuntarea, de catre Prime Kapital, dezvoltarii unui alt proiect rezidential, denumit Avalon Estate ce va cuprinde 733 de unitati personalizate ( vile, townhouse-uri si apartamente). Primele 39 de unitati cuprinse in proiect au fost deja puse in vanzare in sistem early-bird la inceputul lunii noiembrie, peste 60% dintre ele fiind deja rezervate. Kitshoff a anuntat ca exista posibilitatea anuntarii unui nou proiect rezidential in mai putin de un an, compania analizand in acest moment spatiile disponibile din Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri