Ecovillas Company dezvolta Loft Green Apartments, un ansamblu rezidential de tip boutique, in Mogosoaia, cu o investitie de 10 mil. euro

Dezvoltatorul EcoVillas lanseaza ansamblul Loft Green Apartments, situat in mijlocul padurii de la Mogosoaia si care va cuprinde 154 de apartamente tip boutique cu 1, 2 si 3 camere, distribuite in cadrul a trei cladiri, precum si cu un parc de 3.000 mp, delimitat de liziera padurii. Valoarea totala a investitiei este de 10 milioane de euro si va fi acoperita din fonduri proprii, precum si din creditare bancara.

Constructia va fi realizata in doua faze, in prima etapa urmand sa fie livrate 44 de apartamente, cu termen de finalizare mai 2019. Arhitectura cladirilor va sta sub semnatura unei echipe de arhitecti romani coordonata de Maxim Calujac. Apartamentele au inaltimea de 2.9 m si aceeasi inaltime au si ferestrele.

Dezvoltatorul EcoVillas este la a doua dezvoltare imobiliara in Romania, primul ansamblu fiind dezvoltat in sectorul 5 din Bucuresti, fiind astazi complet livrat si locuit. Compania a pornit in anul 2014 in urma asocierii a trei investitori romani cu o experienta de peste 10 ani in implementarea sistemelor de energie verde (geotermal/geotermic), constructii si imobiliare.

EcoVillas

Citeste si:
Rezidențial în vreme de Covid-19: apartamente vândute exclusiv online
Rezidențial în vreme de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri