Dezvoltatorul EcoVillas lanseaza ansamblul Loft Green Apartments, situat in mijlocul padurii de la Mogosoaia si care va cuprinde 154 de apartamente tip boutique cu 1, 2 si 3 camere, distribuite in cadrul a trei cladiri, precum si cu un parc de 3.000 mp, delimitat de liziera padurii. Valoarea totala a investitiei este de 10 milioane de euro si va fi acoperita din fonduri proprii, precum si din creditare bancara.

Constructia va fi realizata in doua faze, in prima etapa urmand sa fie livrate 44 de apartamente, cu termen de finalizare mai 2019. Arhitectura cladirilor va sta sub semnatura unei echipe de arhitecti romani coordonata de Maxim Calujac. Apartamentele au inaltimea de 2.9 m si aceeasi inaltime au si ferestrele.

Dezvoltatorul EcoVillas este la a doua dezvoltare imobiliara in Romania, primul ansamblu fiind dezvoltat in sectorul 5 din Bucuresti, fiind astazi complet livrat si locuit. Compania a pornit in anul 2014 in urma asocierii a trei investitori romani cu o experienta de peste 10 ani in implementarea sistemelor de energie verde (geotermal/geotermic), constructii si imobiliare.

EcoVillas

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri