Cushman & Wakefield Echinox: Alexandru Mitrache devine head of transactions pe segmentul de terenuri si investitii

Cushman & Wakefield Echinox isi consolideaza echipa de capital markets prin promovarea lui Alexandru Mitrache in pozitia de head of transactions pe segmentul de terenuri si investitii. Alexandru Mitrache a ocupat in ultimii trei ani functia de head of land development in cadrul companiei, gestionand activitatea de consultanta in dezvoltare si intermediere a terenurilor comerciale.

Absolvent al Universitatii Romano-Americane, Facultatea de Relatii Comerciale si Financiar-Bancare Interne si Internationale din Bucuresti, Alexandru detine un master in cadrul Universitatii din Sheffield, Marea Britanie. In cadrul Cushman & Wakefield Echinox, Alexandru Mitrache a fost implicat intr-o serie de tranzactii cu terenuri pentru dezvoltari mixte, cu o importanta componenta de investitii imobiliare si o valoare totala de aproximativ 100 de milioane de euro, in prezent fiind in lucru un portofoliu de proiecte cu o valoare care depaseste acest nivel.

"Piata de investitii imobiliare este foarte dinamica in prezent, cu perspective pozitive si pentru perioada urmatoare. Exista o serie de active reprezentative ce urmeaza a fi tranzactionate, potrivite pentru o gama larga de investitori: atat grupuri mari care isi pot face intrarea pe piata din Romania, cat si produse care vor permite investitorilor prezenti sa isi consolideze pozitiile. Sub rezerva mentinerii unui climat macroeconomic si politic relativ stabil, estimam ca anul acesta se vor inregistra volume record de tranzactii", arata Alexandru Mitrache.

Cushman & Wakefield Echinox este una dintre cele mai mari firme de consultanta imobiliara de pe piata locala, activand in toate segmentele pietei imobiliare. Departamentul de Capital Markets al companiei gestioneaza in prezent mandate exclusive si co-exclusive de vanzare a unor proprietati cu o valoare de piata de peste 350 de milioane de euro.

Citeste si:
Cum va evolua prețul locuințelor în Drumul Taberei, după...
Cum va evolua prețul...
Despre autor

Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri