Dezvoltatorul imobiliar Alexandru Tiron, care a adus in piata pana acum un numar total de 204 apartamente sub brandul de Sara Residence, investeste peste 10 milioane de euro in alte 223 de noi apartamente in zona de vest din Bucuresti, in ansamblul Yola Residence.

Constructia, aflata pe strada Piscul Crasani, a inceput in luna decembrie 2018 si va fi finalizata in totalitate in primavara anului 2021, prima faza a ansamblului fiind livrata la finalul acestui an. Compania care se ocupa de vanzarile proiectului este The Concept Real Estate Advisers.

Yola Residence va avea apartamente cu 1, 2 si 3 camere, in 223 de unitati, cu preturi de lansare de la 49.900 euro pana la 82.900 euro, TVA inclus, iar locurile de parcare, minimum 223 de locuri, au preturi pornind de la 3.000 de euro, TVA inclus. Ansamblul va avea un parc propriu pe o suprafata de aproape 2.500 de mp, unitati de invatamant si toate facilitatile urbane in imediata vecinatate.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri