Bosch a investit 7 mil. euro la Blaj intr-o noua cladire de spatii de birouri si laboratoare de testare

Bosch, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria de tehnologie si servicie de profil, a inaugurat ieri, 7 noiembrie 2019, o noua cladire de spatii de birouri si laboratoare de testare, in incinta fabricii pe care o detine in Blaj. Compania a investit peste sapte milioane de euro in noua cladire.

Lucrarile de constructie au inceput in martie 2018 si au fost finalizate in septembrie 2019. Noua cladire are o suprafatata totala de 5,700 de metri patrati, dispusi intr-un regim de inatime cu parter si un etaj si va gazdui aproximativ 250 de angajati, precum si laboratoarele de testare din fabrica.

"Extinderea activitatii de productie a companiei la Blaj a condus la decizia de a construi o noua cladire a carei destinatie este de a sustine cresterea unitatii si de a asigura spatiu pentru noile proiecte care vor contribui la dezvoltarea pe termen lung a fabricii", potrivit Bosh.

Unitatea de productie Bosch din Blaj si-a inceput activitatea in 2007, deservind sectorul tehnologiei industriale. Bosch produce la Blaj componente pentru industria auto, precum senzori de viteza a rotilor, senzori de turatie a arborelui cotit, senzori si componente electronice pentru grupul motopropulsor. Tot la Blaj, Bosch implementeaza solutii de industrie 4.0, cum ar fi sistemele de monitorizare a productiei si solutiile inteligente pentru sudura cu laser.

Citeste si:
Bosch intenționează să înceapă producția de celule de combustie în...
Bosch intenționează să...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri