Hagag Development Europe investeste 14 mil. euro intr-un nou proiect de spatii de birouri din Bucuresti

Hagag Development Europe a cumparat cu 9 milioane de euro cladirea de spatii de birouri Tudor Arghezi 21, din centrul Capitalei, proprietate care va intra odata cu primul trimestru al anului viitor, intr-un amplu proces de transformare in valoare de 4 milioane de euro.

Proprietatea se intinde pe o suprafata de teren de 1.507 de metri patrati si afiseaza o suprafata totala construita de 7.013 de metri patrati dispusi intr-un regim de inaltime de S+D+P+6E+7R. Imobilul este localizat in centrul Capitalei, la kilometrul zero, si beneficiaza de 20 de locuri de parcare.

Cladirea isi va mentine destinatia initiala si va deservi segmentul de spatii de birouri, urmand a intra, incepand cu primul trimestru al anului viitor, intr-un amplu proces de transformare. Peste 4 milioane de euro vor fi investiti in operatiunile de reconsolidare, recompartimentare si modernizare ale imobilului.

Hagag Development Europe este un dezvoltator imobiliar de proiecte rezidentiale si comerciale in Romania. Compania este implicata in achizitionarea, dezvoltarea si renovarea unor imobile si proiecte care implica mai mult de 200 de milioane de euro investite in zonele de lux si de dezvoltare ale Bucurestiului.

Citeste si:
Hagag a obtinut autorizatia de constructie pentru H Victoriei 139
Hagag Development Europe a...
Sursa foto: Google Maps

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri