Israelienii de la Hagag Develpment Europe vor construi un proiect rezidențial premium în zona Primăverii, care va include și spații comerciale și în care va investi 20 de milioane de euro.

În prezent, încă se află în faza de proiectare, dar „H Primăverii 1” va fi edificat pe un teren cu suprafața de 1.360 de metri pătrați și va pune la disoziție peste 4.000 de metri pătrați construiți de apartamente și spații comerciale, la care se adaugă mai mult de 2.000 de metri pătrați de construcție subterană, destinați exclusiv locurilor de parcare. Clădirea va cuprinde 18 unități rezidențiale și 700 de metri pătrați de spații comerciale, dispuse într-un regim de înălțime de -2 + P + 5E.

„Suntem încântați să lansăm pe piața locală un nou proiect rezidențial upper-premium care înglobează cele mai înalte standarde în materie de dezvoltări imobiliare. Poziționarea privilegiată, împrejurimile selecte și arhitectura, completate de facilitățile specifice zonei asigură toate premisele pentru ca H Primăverii 1 să devină, în cel mai scurt timp, un reper rezidențial emblematic al Bucureștiului.”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Yitzhak Hagag, co-fondator și acționar Hagag Development Europe.

Retail jobs

Hagag Development Europe își continuă planurile de expansiune pe piața locală si rămâne unul dintre cei mai dinamici și proeminenți investitori activi pe piața locuințelor de lux. Noul proiect, H Primaverii 1, își propune să devină unul dintre reperele rezidențiale emblematice ale orașului, captând interesul nu doar datorită amplasamentului privilegiat, ci și datorită design-ului exterior și a detaliilor arhitectonice. Proximitatea față de parcurile Bordei și Regele Mihai I, accesul la multitudinea de facilități din zonă, completate de accesul facil către zona de centru a orașului, au capacitatea de a transforma bulevardul Primăverii numărul 1 în cea mai dorită adresă din București.

Sursa foto: Hagag Development Europe

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Adrian Ungureanu
Venit în Capitală în 2007, ca orice copil de provincie cu tolba plină de vise, primul fiind acela de a deveni comentator sportiv - următorul Cristian Țopescu - Adrian a ales să-și înceapă cariera de jurnalist scriind în presă. Deși era abia în al doilea an la Facultatea de Jurnalism , Adrian și-a găsit un loc de muncă la ziarul ” Curierul Național ”. A realizat abia la interviul de angajare că nu mai există departament de sport la ziar, dar asta...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri F