PwC pregateste licitatia pentru terenul de 9 hectare din Bucuresti al firmei Bel Rom

PwC Business Recovery Services (PwC BRS), divizia de restructurare a PwC Romania, va lansa la inceputul anului 2020 o licitatie publica deschisa, cu strigare, pentru vanzarea terenului din Bucuresti al Bel Rom Noua SRL, firma aflata in faliment.

Situat pe Soseaua Colentina nr. 461, terenul are o suprafata totala de 89.502 metri patrati (aproape 9 hectare), iar in cadrul licitatiei va avea un pret de pornire de 18,5 milioane euro.

"Terenul are un potential de dezvoltare atat prin suprafata generoasa, cat si prin pozitionare. Vom anunta in curand si data la care va avea loc licitatia", a declarat Cristian Gavril, liderul departamentului de Restructurare din cadrul PwC Romania.

Societatea Bel Rom a intrat in faliment in octombrie 2016, iar in anul 2017 PwC BRS a preluat mandatul de lichidator judiciar. In calitate de lichidator judiciar al Bel Rom Noua, PwC BRS a reusit sa obtina reactivarea codului de TVA al societatii.

Citeste si:
Inca o insolventa in imobiliare: un parc comercial, lovit de criza
Inca o insolventa in...
Sursa foto: topperspix / Shutterstock
Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri